Freelance webdesigner

Tijd om een website te bouwen of om je oude te vernieuwen? Dat is zo geregeld. Een website is een cruciaal onderdeel van een bedrijf. Het verkoopt online jouw producten of services. Dan is het belangrijk om een aantrekkelijk webdesign te hebben. De aandacht vasthouden van de bezoeker is een must!

Nieuwe website

$

Als je een nieuw bedrijf opzet, dan is het belangrijk om een goede indruk te maken. Je website kan hierbij helpen! Een standaard webdesign zal niet genoeg zijn.

Als Freelance webdesigner sta ik bekend om mijn creatieve perspectief, zoals de website waar je nu opzit. Omdat ik werk vanuit een creatief perspectief zorg ik er met een uniek webdesign voor dat klanten hem niet snel vergeten.

Door nieuw en fris te zijn in design, steekt een bedrijf gelijk uit boven concurrentie.  Wil jij met jouw bedrijf graag een uniek en creatief design?

Bekijk mijn webdesign portfolio of neem contact met mij op!

Webdesign updaten

Heb je een bestaande website, maar is hij wel aan een design update toe? Dan is het belangrijk om een mooi de oude website met een mooi design te vervangen.

Het nieuwe design wordt gemaakt met dezelfde inhoud als op de oude website. Zo hoeft er niets aan de inhoud gedaan worden en krijgt de website gewoon een nieuw jasje.

Als Freelance webdesigner stop ik een stuk van mezelf in de website. Hierdoor ben je verzekerd van top kwaliteit website met een aantrekkelijk design!

Webdesign updaten

#

logo en icoon ontwerpen

$

Heb je voor je nieuwe website nog een logo nodig? Samen kijken we naar de identiteit van jouw bedrijf en vertonen we deze naar een mooi logo. Jij kiest het type logo, de stijl, en welke elementen erin moeten en ik doe de rest!

Of wil je dat er op jouw website mooie of leuke icoontjes komen te staan? Icoontjes op je website laten binnen een oogopslag zien wat jouw USP’s of services zijn. Een bestelbusje laat bijvoorbeeld de verzending zien.

Logo’s en icoontjes worden niet alleen in Photoshop gemaakt, maar ik teken ze ook zelf met een speciaal designprogramma (procreate) op een tablet. Zo kan ik alles naar wens ontwerpen!

“A different Approach to design”

Bedrijven waar ik webdesign of design ondersteuning verzorg:

Logo El Quinto Pino
logo Rivercloud
Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Als Freelance webdesigner kan ik jouw website van top tot teen verzorgen. Van hosting en email tot logo’s en design, met mijn vaardigheden hoef je niet meerdere partijen aan te nemen.

De designs van mijn websites zijn creatief en uniek. Ik vind het leuk om mijzelf van de rest te onderscheiden en dat wil ik uiteraard voor mijn websites ook. Samen zorgen we ervoor dat de klant jouw bedrijf onthoudt!

Wil je zien wat ik voor jouw kan doen? Bekijk dan mijn website portfolio!

Webdesign opties bespreken?

Creatieve designs

Wil je liever je opties bespreken? Laten we dan een gesprek voeren. Met een belletje of online meeting komen we heel ver!

We kunnen brainstormen over ideeën of bij een bestaand idee kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook logo’s, branding, en social media kunnen bekeken worden om dezelfde stijl aan te houden.

Er kunnen ook meerdere diensten ingezet worden, zoals SEO optimalisatie of product fotografie.

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu