Freelance Marketeer artikelen 

wat kost Google Ads?

 

werkelijke kosten van Google Ads 

Is jouw bedrijf klaar om Google Ads te gebruiken, maar wil je graag weten hoeveel je moet investeren? Als Senior Google Ads Specialist leg ik het graag even uit. Kijk onderstaand naar de gemiddelde kosten of neem contact op zodat we samen de mogelijkheden even kunnen bespreken! 

Volledig Google Ads Gecertificeerd:
Google_App_Certified

Wat kost Google Ads?

$

Google Ads kosten kunnen erg van elkaar verschillen. Ieder bedrijf heeft een andere strategie nodig. Als Google Ads Specialist kom je het beste achter jouw kosten door deze te bespreken. Het ligt namelijk aan een aantal factoren:

  • Waar wil je gevonden worden? 
  • Op welke onderwerpen (zoekwoorden) wil je gevonden worden?
  • Wat is het budget wat je in gedachte hebt?
  • Wie is jouw Google Ads Specialist?

Lees verder om de uitleg van deze vragen te zien!

 

Antwoord op je vraag

Ben je de lokale kaasboer, dan wil je waarschijnlijk alleen in jouw regio gevonden worden. Dit scheelt in de kosten van Google Ads omdat je relatief minder mensen aantrekt. Heb je een grote online webshop? Dan zal de focus waarschijnlijk op nationale schaal liggen. Omdat je hierbij meer verkeer aan wil trekken, zullen je Google Ads kosten hoger liggen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te bepalen op welke zoekwoorden je als bedrijf gevonden wil worden. Zoekwoorden hebben een gemiddelde kost per klik. Liggen deze laag en is jouw website heel relevant? Dan zal je kosten verlagen. 

Waarschijnlijk heb je ook al een idee van het budget wat je wil uitgeven. Dit kan €300 zijn maar ook €3000. Als je net begint met Google Ads adviseer ik om lager te beginnen, met een paar honderd euro. Eerst resultaten behalen en daarna hiermee groeien. Over de maanden kunnen we jouw rendement verhogen en daarmee ook de uitgaves aan Google Ads. 

Als laatste verschillen je kosten natuurlijk per Google Ads Specialist. Het ligt aan de kwaliteit van de specialist. Met Google Ads moet je zorgen voor een hogere kwaliteit, want het is erg makkelijk om hiermee verlies te draaien. Ik werk daarom op basis van ROAS (Return on Ads spent). Bij mij zie je precies wat je uitgeeft vs. wat je terugkrijgt aan transactiewaardes. 

Antwoord op je vraag

#

“A different Approach to advertising”

Bedrijven waar ik Google Ads voor verzorg:

echo-marketing
Ecuatraveling
echo-marketing
Ecuatraveling
Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Als Freelance Online Marketeer kan ik jouw bedrijf helpen met jullie bedrijfsdoelen op vele manieren. Een van mijn specialiteiten is Google Ads.

Mijn eerste campagne zette ik op in 2017 en ik heb mijn vaardigheden ontwikkeld zodat ik Google Ads van top tot teen ken.

Om mijn kennis te blijven ontwikkelen maak ik deel uit van het team Google Ads Specialisten van Echo Marketing, die zich al sinds 2008 bezig houdt met Google Ads expertise.

gratis Google Ads gesprek?

google Ads evolutie

Ben je klaar om de volgende stap te nemen? Laten we dan samen een Google Ads gesprek aan gaan.

Gratis en vrijblijvend houden wij een gesprek van 30 minuten om kritisch te kijken naar campagnes of houden we een brainstormsessie voor nieuwe ideeën.

Of je nu klein wil beginnen of al jarenlang bezig bent met Google Ads, als Senior Google Ads Specialist geef ik altijd een passend advies voor jouw bedrijf. Zo groeien we samen

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu