Freelance Marketeer artikelen 

wat is Roas?

 

De Roas manier van werken in Google Ads 

Heb je al vaker de term ROAS voorbij zien komen? Dan leg ik je graag even uit wat het is. Het is namelijk een cruciaal onderdeel van jouw Google Ads campagnes. Lees hieronder wat het is en waarom het zo belangrijk is voor jouw Google Ads!

Volledig Google Ads Gecertificeerd:
Google_App_Certified

Wat is ROAS?

$

ROAS staat voor Return on Ads Spent. Het is een manier van werken om te zien of jij wel werkelijk winst maakt uit jouw Google Ads. Het houd je exacte transactiewaardes bij en deelt deze door de kosten. Zo zie je precies wat je terugkrijgt voor iedere €1 die je uitgeeft. 

 ROAS = Totale opbrengst uit Google Ads / Totale kosten van Google Ads x 100. 

Mijn minimum is een ROAS van 4. Dit betekent dat ik voor iedere €1 die je uitgeeft, hier €4 voor terugverdien. Waarom 4? Omdat je daarmee je marketingkosten kan dekken en nog steeds winst kan maken. Uiteraard gaan we voor een ROAS hoger dan 4!

Als klant is het belangrijk dat je hier bij jouw Specialist naar vraagt. Wil je dat ik even een kijkje neem naar jouw bestaande Google Ads? Neem dan contact op!

 

“A different Approach to advertising”

Bedrijven waar ik Google Ads voor verzorg:

echo-marketing
Ecuatraveling
echo-marketing
Ecuatraveling
Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Als Freelance Online Marketeer kan ik jouw bedrijf helpen met jullie bedrijfsdoelen op vele manieren. Een van mijn specialiteiten is Google Ads.

Mijn eerste campagne zette ik op in 2017 en ik heb mijn vaardigheden ontwikkeld zodat ik Google Ads van top tot teen ken.

Om mijn kennis te blijven ontwikkelen maak ik deel uit van het team Google Ads Specialisten van Echo Marketing, die zich al sinds 2008 bezig houdt met Google Ads expertise.

gratis Google Ads gesprek?

google Ads evolutie

Ben je klaar om de volgende stap te nemen? Laten we dan samen een Google Ads gesprek aan gaan.

Gratis en vrijblijvend houden wij een gesprek van 30 minuten om kritisch te kijken naar campagnes of houden we een brainstormsessie voor nieuwe ideeën.

Of je nu klein wil beginnen of al jarenlang bezig bent met Google Ads, als Senior Google Ads Specialist geef ik altijd een passend advies voor jouw bedrijf. Zo groeien we samen

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu