Freelance SEO Optimalisatie 

Wat is Link Building? 

contact

Freelance SEO specialist

Wat is Link Building en waarom is het belangrijk voor jouw bedrijf? Het is een belangrijk onderdeel van SEO, maar het is een lastig onderdeel om goed te doen. Link building versterkt de reputatie van jouw bedrijf en helpt daarmee jouw positie is zoekmachines. Lees hieronder verder!

Wat is link building?

$

Link Building draait allemaal om samenwerking. Het bouwen van een link (URL) netwerk naar jouw website. Hoe meer andere bedrijven jouw URL op hun website benoemen, hoe beter jouw reputatie is volgens zoekmachines.

Dit betekent echter niet dat je simpelweg jouw website kan spammen op andere sites, of dat je andere sites hiervoor betaald. Zoekmachines weten wanneer een link nep is.

Bij link building is het dus belangrijk om authentieke relaties en samenwerkingen te ontwikkelen. Hoe doen we dat?

Verschillende websites, zoals specifieke nieuws sites, bieden ondernemers de kans om een informatief artikel te schrijven. Het is meestal dus geen promotie, maar een artikel om bezoekers te informeren. Je website wordt hierbij misschien maar 1 of 2 keer benoemt, maar dat helpt jouw positie in zoekmachines!

“A different Approach to optimization”

Bedrijven waar ik SEO voor verzorg:

Logo El Quinto Pino
Ecuatraveling
Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Als Freelance SEO Specialist help ik bedrijven graag om beter gevonden te worden in zoekmachines. Het is belangrijk om als website in het gratis zoekgedeelte van Google gevonden te worden door potentiële klanten.

Met mijn ervaring heb ik al meerdere SEO optimalisaties gedaan. Van teksten schrijven tot link-building, het speelt allemaal een factor. Mijn SEO checklist is daarom ook 33 pagina’s lang.

Ik doe graag een gratis SEO analyse van jouw website!

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu