Freelance Social Media

Social Media 

 

AdvertentiesContent

Freelance social media specialist

 Als jonge Social Media freelancer houdt ik mijzelf veel bezig met Social Media. Niet alleen voor mijn eigen plezier natuurlijk, maar ook voor mijn klanten. Je moet namelijk gaan waar potentiële kopers zich bevinden. Voor advertenties, social media content of planning zit je bij dus aan het goede adres!

Social Media Advertenties

$

Scrollen jouw klanten veel over Facebook, Instagram, TikTok en meer? Zorg dan dat jouw bedrijf daar tussen staat. Social Media is een uitstekende manier om goedkoop te adverteren! 

De gemiddelde Nederlander spendeert 1,5 uur per dag op Social Media. Jij hebt dus 1,5 uur per dag om je advertenties te laten zien. Social Media Ads draaien namelijk op basis van interesses. Je kan doelgroepen zeer specifiek volgen en wordt zo dus relevant vertoont. 

Het maakt ook niet uit of je al bestaande Social Media advertenties draait, ik neem graag een kijkje naar de mogelijkheden en geef gratis een second opinion!

Social Media content

Heb jij een Social Media pagina voor jouw bedrijf op Facebook, Instagram, en andere platformen? Dan is het nu ons doel om hier reactie uit te halen bij potentiële klanten.

Veel bedrijven posten foto’s, videos of berichten zonder dat er een strategie achter zit. Het is belangrijk dat je jouw klanten aanspreekt en als het ware een band met ze schept.

Ik kan helpen met het opzetten van een strategie, foto’s of videos maken van het bedrijf en een planning maken. Regelmatig, relevant posten voor jouw klanten! 

Samen kunnen we een kijkje nemen naar jouw bedrijfspagina’s en bepalen welke strategieën het beste past bij jouw bedrijf.

Social media content

#

Social media designs

$

Voor een bedrijf, groot of klein, kost het vaak veel tijd om constant designs te ontwerpen voor Social Media. Een interessante serie foto’s op Instagram of een mooie video op Facebook, het kan allemaal uit handen worden genomen.

Tegenwoordig is het op Social Media niet genoeg om simpelweg foto’s te posten. Je moet zorgen dat het unieke posts zijn die mensen laat denken en aanspreekt. Bedrijfspagina’s die patronen hebben en in dezelfde stijl posten, lijken professioneler en meer betrouwbaar.

Door mijn ervaring met Photoshop, Canva, en Video Editors, kan ik mooie Social Media designs maken. Mocht het gewenst worden, dan kan ik zelfs zorgen voor fotografie van het bedrijf of producten

“A different Approach to getting connected”

Bedrijven waar ik Social Media heb verzorgt:

montix-logo
Logo El Quinto Pino
Ecuatraveling
Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Als Freelance Social Media Specialist zorg ik wel vaker voor georganiseerde Social Media. Het ligt eraan waar de klant behoefte en mankracht voor heeft.

Mocht de klant het willen, dan zou ik alle Social Media platformen kunnen verzorgen. Echter, is dat vaak niet nodig. Mooi en veel Social Media materiaal wordt ook vaak gewaardeerd, en ook een strategie met een planning van posts wordt niet afgeslagen.

Bekijk mijn eigen Social Media eens of ga zelf even op Social Media platformen en hou een oog open voor wat andere bedrijven doen. 

Laten we even een praatje maken! Je kan me zelfs bereiken over Instagram, Facebook, en LinkedIn.

Samen Social Media verkennen?

It's time to post something

Kijk je er toch liever samen even naar in een online meeting? We kunnen samen even brainstormen over de mogelijkheden, stijl en meer! Zo kun je mij ook meer vertellen over het bedrijf, de doelen, en het verhaal wat je eventueel wil vertellen.

Bekijk mijn portfolio om te zien wat ik voor jou kan doen en bekijk mijn Social Media, gezellig! 

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu