SEO Optimalisatie

 

 

SEO dienstenPortfolio

Freelance seo optimalisatie

Wil je met jouw bedrijf beter gevonden worden in het gratis zoekgedeelte van zoekmachines zoals Google en Bing? Dan is SEO optimalisatie de manier om de beste posities in te nemen! Als SEO Specialist help ik bedrijven op lange termijn om hun SEO doelen te bereiken. Mijn SEO checklist is namelijk 33 pagina’s lang!

Keyword onderzoek

$

Op welke zoekwoorden wil je dat jouw bedrijf gevonden wordt? Dit is een hele belangrijke vraag.

Welke keywords (belangrijke zoekwoorden) je op je website gebruikt bepalen welk verkeer je naar je website trekt. Als je bijvoorbeeld truien verkoopt wil je natuurlijk relevant in zoekmachines naar voren komen als iemand “heren trui kopen” intypt.

Als SEO Specialist kijk ik naar het bedrijf, producten, of services en onderzoek ik welke keywords het beste gebruikt kunnen worden.  Dit is een op data gebaseerd onderzoek!

Na dit keyword onderzoek zullen er SEO teksten geschreven moeten worden. Ik adviseer om dit iedere week te doen. 

SEO teksten schrijven

Bedrijven die hun SEO geoptimaliseerd willen hebben zullen wekelijkse teksten op hun website plaatsen. SEO is een langdurig proces, maar het is het zeker waard. In tegenstelling tot Google Ads, betaal je met SEO niets per klik. Je genereert gratis websiteverkeer.

Bij SEO is het belangrijk dat de teksten optimaal, maar nog steeds commercieel of informatief zijn geschreven. Als SEO tekstschrijver heb ik voor meerdere bedrijven zulke teksten moeten schrijven.

Daarnaast verzorg ik ook technische SEO, wat de tekst en posities helpen.

SEO teksten schrijven

#

Bestaande teksten optimaliseren

$

Is een langdurig SEO proces niet voor jou? Dan kan het ook minder intensief. Ik kan alle teksten op de huidige website ook verbeteren.

Door bestaande teksten te verbeteren krijg je geen extra teksten op de website, maar wel een SEO geoptimaliseerde website.

Het hoeft natuurlijk geen ‘of dit of dat’ te zijn. Een volledige content optimalisatie met daarnaast extra teksten is ook een optie. Alles is naar wens. Ik geef altijd advies om te zorgen voor het beste voor jouw bedrijf.

Ik zal dan ook een standaard keyword onderzoek doen voor nieuwe teksten. Vervolgens mag er zelf beslist worden of dit gewenst is.

Technische SEO & link building

Vaak wordt de technische kant van SEO optimalisatie vergeten. Toch is dit een slimme manier om je te onderscheiden van de concurrentie. Van beveiliging tot gebruik van koptekst, je mag het niet vergeten.

 Ik kan een complete technische SEO analyse doen en deze technische zaken oplossen op jouw website.

Naast de technische kant speelt link building ook een grote rol. Zoekmachines beoordelen je website op een belangrijk aspect: wordt jouw website vernoemt op andere websites? Google vindt het een goed teken wanneer jouw services of producten in de smaak vallen.

Daarom ga ik relaties aan met andere websites voor link building!

Technische SEO & link building

#

“A different Approach to being found”

Bedrijven waar ik SEO optimalisatie voor verzorg:

montix-logo
montix-logo
Logo El Quinto Pino
Ecuatraveling
Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Als Freelance SEO Specialist help ik bedrijven graag om beter gevonden te worden in zoekmachines. Het is belangrijk om als website in het gratis zoekgedeelte van Google gevonden te worden door potentiële klanten.

Met mijn ervaring heb ik al meerdere SEO optimalisaties gedaan. Van teksten schrijven tot link-building, het speelt allemaal een factor. Mijn SEO checklist is daarom ook 33 pagina’s lang.

Ik doe graag een gratis SEO analyse van jouw website!

gratis seO ANALYSE?

SEO onderzoek

Interesse in Search Engine Optimization? Dan verzorg ik graag een gratis en vrijblijvende SEO analyse. Een second opinion kan namelijk nooit kwaad! 

Na een uitgebreide analyse ontvang je een rapport met de bevindingen. Je mag vervolgens zelf kiezen wat je hiermee wil doen. 

Mocht je ervoor kiezen om samen te werken, dan kunnen we direct van start gaan! Samen stellen we een plan op voor de beste resultaten. 

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu