Over Sophie van der Pluijm 

sophie van der pluijm 

Mijn PortfolioDownload CV

Waarom freelance?

Na 3 jaar voor een Marketing bureau te werken had ik sterk de behoefte om meer kwaliteit te leveren aan klanten. Ik hou heel erg van persoonlijk samenwerken en wil niet dat de klant een nummertje is. Ik kreeg positieve reacties van klanten toen ik mijn baan opzegde om te blijven samenwerken. Toen is het idee om Freelance te gaan werken bij mij gegroeid. In januari 2020 zette ik de eerste stappen.

Een beetje achtergrond

$

Hoi! Mijn naam is, zoals je nu al wel weet, Sophie van der Pluijm. Ik ben 22 jaar en kom uit de regio Breda.

Ik vind makkelijke liefde in alles wat ik doe. Daarom heb ik te veel hobby’s en interesses om op te noemen, maar de belangrijkste zijn: latin dansen, zingen, fotografie, en reizen.

Daarnaast ben ik ook veel buiten te vinden op lange wandelingen. Buiten zijn vind ik heerlijk dus, als het kan, werk ik ook veel buiten in de zon!

Ik ben een vrolijke dame die altijd lacht. Mijn hele werkwijze draait om eerlijkheid en openheid. Soms ben ik zelfs te eerlijk en open. Ook heb ik een heel sterk verantwoordelijkheidsgevoel, zeker nu ik als Freelancer werk. 

Mijn werkervaring

Mijn werkervaring is begonnen in toerisme in 2016. Ik werkte als reisagente bij een reisbureau en als assistent voor een personal travel agent. Bij dit werk, merkte ik echter dat direct sales niet voor mij was. 

Ik zocht verder en vond in 2017 een parttime baan bij een marketing bureau. Dit is waar ik mijn liefde voor Online Marketing is begonnen. Ik ontwikkelde me al snel tot ervaren Online Marketeer en Senior Google Ads Specialist. Na 3 jaar werken, heb ik mijn baan opgezegd.

Tussendoor bleef ik niet weg bij het toerisme. In 2018 mocht ik als marketeer bij een internationaal reisbureau in Ecuador stage lopen. Voor mij de ideale combinatie: reizen en marketing. Hier heb ik binnen no-time vloeiend Spaans leren spreken.

Mijn werkervaring

#

Mijn diploma's en vaardigheden

$

Van 2010 tot 2015 heb ik mijn HAVO diploma gehaald, gespecialiseerd in Economie en Maatschappij. Hierna volgde in 2015 een opleiding aan Breda University in International Tourism Management. Hier heb ik in 2019 mijn bachelor gehaald.  

Naast mijn opleidingen ben ik ook in bezit van een Open Water PADI certificaat voor scuba duiken en een belay certificaat voor wandklimmen.

Door mijn passie voor reizen heb ik onderweg een aantal talen opgepikt:

Nederlands (C2), Engels (C2), en Spaans (C1). Ook heb ik 5 jaar Frans en Duits geleerd, maar dat zou ik helaas weer even op moeten frissen.  

Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Leuk dat je mijn verhaal hebt gelezen. Het is een korte introductie, maar ik hoop dat je mij zo een beetje beter leert kennen.

Heb je mijn werkzaamheden bekeken? Dan hoop ik dat ik iets voor jou kan doen. Neem contact met mij op en laten we de mogelijkheden bespreken!

Je mag me altijd bellen, WhatsAppen of mailen!

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu