Online Marketeer in Breda

Freelance Online Marketeer: Sophie van der Pluijm
Mijn dientsenMeer over mij

Op zoek naar iemand uit Breda om je te helpen met jouw Online Marketing? Ik help je graag!

Samenwerken met iemand uit eigen omgeving is wel fijn. Geen afspraken waarbij je 1,5 uur moet rijden, maar gewoon lekker op de fiets langskomen. Daar houden we van! In Breda hoef je hiervoor niet ver te zoeken. Ik kom graag een keer langs op de koffie. Of het nu gaat op de website, Google Ads, of SEO, ik help je graag van top tot teen om jouw bedrijf te helpen met groeien.

Zelf ben ik woonachtig in de regio Breda, Etten-Leur om precies te zijn. Zelf heb ik ook in Breda gewoond, dus ik weet hoe veel bedrijven daar zaken doen. Als Freelance Online Marketeer wil ik mensen zo goed mogelijk helpen met hun bedrijf te ontwikkelen. 

Bekijk mijn diensten en ontdek wat ik voor je kan doen!

Freelancer Sophie van der Pluijm

Freelance Online Marketeer

Sophie van der Pluijm

Google Adwords

In Breda zit er veel concurrentie. Wil je beter gevonden worden en je onderscheiden van concurrenten in de omgeving Breda? Of misschien toch door heel Nederland? Dan kunnen Google Ads jou direct helpen om de hoogste posities in de Google zoekmachine te pakken.

Als Senior Google Ads Specialist help ik je van top tot teen met jouw advertenties. Alles draait om het resultaat. Je wilt natuurlijk wel meer binnenhalen dan uitgeven. Ik werk op een persoonlijk en volledig transparant niveau. Geen onduidelijke vraagstukken, maar direct antwoord.

Website laten maken

Je website is een soort online visitekaartje. Als mensen willen langskomen of iets willen kopen, dan zullen ze online hun onderzoek doen. Dit gebeurt met name door websites te bezoeken. Ziet jouw website er uitnodigend uit? Werkt hij wel optimaal of haakt de klant ergens af door een error? Het zijn allemaal zaken die in de gaten moeten worden gehouden.

Ik zou je graag helpen met het opfrissen en optimaliseren van jouw webdesign of misschien wil je wel een hele nieuwe website. Mijn benadering voor websites is om onderscheidend te zijn van anderen. Mijn eigen website is hier een goed voorbeeld van.

SEO optimaliseren

Het is belangrijk om binnen Breda goed gevonden te worden. Heb je veel concurrentie? Dan kan het zijn dat je in het gratis zoekgedeelte van Google wegvalt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Door SEO optimalisatie uit te voeren zorgen wij er samen voor dat je op relevante onderwerpen goed gevonden wordt binnen zoekmachines.

Als SEO specialist doe ik dit door bestaande teksten te verbeteren en wekelijks of maandelijks nieuwe teksten te schrijven. Zo blijft de informatie op jouw website relevant en up-to-date en zal je beter gevonden worden!

conversie Optimalisatie

Ben je al actief bezig met online marketing werkzaamheden, maar denk je dat er meer uit halen valt? Een frisse, ervaren blik kan al veel schelen. Met conversie optimaliseren kijk in naar al je bestaande marketing onderdelen en kijk ik met een kritische blik waar nog verbeterpunten zijn. Net zoals dat je jouw zaak optimaal inricht, geldt dit ook voor de website. Dit kan het verschil maken tussen een aankoop of met lege handen weer naar huis gaan.

Social media

Wil je meer kansen pakken met Social Media? Dat kan! Social Media platformen groeien in onze online wereld erg hard. Er zijn veel potentiële klanten die er uren op besteden. Zonde als ze jouw posts niet interessant vinden. Daarom bied ik mijn hulp aan om meer creativiteit te laten zien via Social Media. Zo vang je echt de aandacht van de klant!

Daarnaast bied ik ook product fotografie aan. Zo krijg je top kwaliteit foto’s voor jouw social media posts.

Fotografie

Om het hele plaatje compleet te maken bied ik ook product- en bedrijfsfotografie aan. Goede foto’s maken namelijk een groot verschil in het gevoel dat je bij mensen creëert. Binnen een oogopslag laat jij zien hoe jouw werkzaamheden eruit zien en wat klanten kunnen verwachten. Een foto zegt namelijk meer dan duizend woorden.

Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Leuk dat je een freelancer zoekt uit de omgeving. Ik hoop dat ik iets voor je kan betekenen. Als Freelance Online Marketeer voel ik me in ieder straatje comfortabel, of het nu een lokale zaak is of wereldwijde.

Ik hou ervan om persoonlijk te werken, vandaar dat ik mijn werkzaamheden vooral promoot in de omgeving. Samen kunnen we elkaar helpen. Ik kom daarom ook graag eens langs op de koffie!

 

Bel Nu