Freelance SEO Optimalisatie 

gratis SEO analyse

 

contact

Freelance SEO specialist

Er zijn veel SEO check tools online verkrijgbaar, maar wil je graag de mening van een echte specialist? Dan kan ik jouw bedrijf helpen met een gratis en vrijblijvende SEO check. Een second-opinion van jouw SEO is belangrijk om nieuwe verbeterpunten te ontdekken. Ik stuur een uitgebreide rapportage en jij bepaald wat je hiermee wil doen! 

Waar kijk ik naar?

$

SEO is een moeilijk onderdeel van websites. Het is zo uitgebreid dat de meeste mensen de bomen door het bos niet zien. Er zijn veel dingen om in de gaten te houden.

De hoofdzaken waar ik naar kijk zijn SEO teksten zoals productbeschrijvingen en extra artikels, link building positie, en andere technische SEO. Beide SEO teksten als technische SEO vullen elkaar aan. Is het ene niet geoptimaliseerd, dan werkt het ander ook minder goed. Tijdens een gratis check doe ik een grondig onderzoek naar jullie SEO.

Een second-opinion is nooit verkeerd! Neem snel contact op en vraag naar een SEO analyse.

“A different Approach to optimization”

Bedrijven waar ik SEO voor verzorg:

Logo El Quinto Pino
Ecuatraveling
Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Als Freelance SEO Specialist help ik bedrijven graag om beter gevonden te worden in zoekmachines. Het is belangrijk om als website in het gratis zoekgedeelte van Google gevonden te worden door potentiële klanten.

Met mijn ervaring heb ik al meerdere SEO optimalisaties gedaan. Van teksten schrijven tot link-building, het speelt allemaal een factor. Mijn SEO checklist is daarom ook 33 pagina’s lang.

Ik doe graag een gratis SEO analyse van jouw website!

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu