Freelance Google Ads

gratis check Google Ads

 

contact

Freelance Google Ads specialist

Krijg gratis een second-opinion op jouw bestaande Google Ads campagnes! Ik kijk gratis en vrijblijvend naar jouw Ads en doe een uitgebreide analyse van jouw account. Mijn bevindingen zet ik in een uitgebreid rapport en jij mag zelf bepalen wat je hiermee doet. Neem contact met mij op voor een gratis check!

Volledig Google Ads Gecertificeerd:
Google_App_Certified

Waar kijk ik naar?

$

Voor een bedrijf is het soms moeilijk om te weten wat ze nu werkelijk halen uit Google Ads. Het aantal klikken of vertoningen alleen zeggen vaak weinig. Heb jij twijfels over jouw account of wil je gewoon een een tweede mening? Dan kijk ik graag mee!

Het belangrijkste punt waar ik naar kijk is of het bedrijf winst aan het maken is met hun Google Ads. Volledige transparantie over data is cruciaal!

Vervolgens neem ik een kijkje naar relevantie van de campagnes (wordt het bedrijf wel relevant gevonden?) en naar hoe ik het rendement zou verhogen.

Deze waarnemingen zet ik uitgebreid in een rapportage!

“A different Approach to advertising”

Bedrijven waar ik Google Ads voor verzorg:

echo-marketing
Ecuatraveling
echo-marketing
Ecuatraveling
Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Als Freelance Online Marketeer kan ik jouw bedrijf helpen met jullie bedrijfsdoelen op vele manieren. Een van mijn specialiteiten is Google Ads.

Mijn eerste campagne zette ik op in 2017 en ik heb mijn vaardigheden ontwikkeld zodat ik Google Ads van top tot teen ken.

Om mijn kennis te blijven ontwikkelen maak ik deel uit van het team Google Ads Specialisten van Echo Marketing, die zich al sinds 2008 bezig houdt met Google Ads expertise.

gratis Google Ads gesprek?

google Ads evolutie

Ben je klaar om de volgende stap te nemen? Laten we dan samen een Google Ads gesprek aan gaan.

Gratis en vrijblijvend houden wij een gesprek van 30 minuten om kritisch te kijken naar campagnes of houden we een brainstormsessie voor nieuwe ideeën.

Of je nu klein wil beginnen of al jarenlang bezig bent met Google Ads, als Senior Google Ads Specialist geef ik altijd een passend advies voor jouw bedrijf. Zo groeien we samen

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu