Freelance Google Ads

Google Ads

 

nieuwe adsbestaande ads

Freelance Google Ads 

Is jouw bedrijf klaar om Google Ads te gebruiken? Dan kan ik als Senior Google Ads Specialist helpen! Na 3 jaar ervaring als Google Ads Specialist, wil ik beter samenwerken met bedrijven om een groot verschil te maken in hun marketing. Google Ads is de manier om direct relevant verkeer naar jouw website te halen.

Volledig Google Ads Gecertificeerd:
Google_App_Certified

Nieuwe google Ads laten maken

$

Google Ads zijn betaalde advertenties in de zoekmachine van Google. Deze advertenties zorgen ervoor dat bedrijven gezien worden door potentiële klanten.

Wordt jouw website namelijk niet op de eerste pagina vertoont in Google? Dan kunnen Google Ads ervoor zorgen dat jouw bedrijf op de eerste plaats komt te staan!

Onderdelen van Google Ads zijn: Google Search, Google Shopping, Google Video (YouTube), Google Display (banners), & Google App.

Bekijk mijn Google Ads portfolio om te zien wat ik voor mijn klanten heb behaalt!

Bestaande google Ads check

Een goede Google Ads Specialist zorgt voor een hoger rendement uit jouw Google Ads investeringen. Heb jij al Google Ads lopen? Dan kan ik een gratis check doen! Als het ware een second-opinion.

Ik kijk gratis en vrijblijvend naar bestaande Google Ads. Ik check of de Google Ads goed zijn ingesteld en hoe ik het rendement zou kunnen verhogen.

Hiervan geef ik mijn professionele advies in een uitgebreid rapport, geheel vrijblijvend. Waarna je kunt beslissen of je verder wilt samenwerken met mij.

Bestaande Google Ads check

#

Hoe zorg ik voor een grotere winstmarge?

$

Een mooi verhaal over een boost in websiteverkeer is leuk, maar hoe genereert een Google Ads Specialist een hoger rendement?

Als klant is het belangrijk dat je deze vraag stelt. Er zijn genoeg bureaus die vaag zijn over de Google Ads data en dat je conversies krijgt betekent niet dat je ook werkelijk winst maakt. 

Als Senior Google Ads Specialist genereer ik een hoger rendement uit jouw Google Ads. Ik werk namelijk op basis van ROAS (Return on Ad Spend). Ik hou precies bij hoeveel kosten en hoeveel orders (transacties) uit jouw Google Ads komen. Zo heb je altijd inzicht in jouw resultaten en zie je precies wat je terugkrijgt uit jouw Google Ads!

“A different Approach to advertising”

Bedrijven waar ik Google Ads voor verzorg:

echo-marketing
logo Rivercloud
Ecuatraveling
echo-marketing
logo Rivercloud
logo Rivercloud
Ecuatraveling
Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Als Freelance Online Marketeer kan ik jouw bedrijf helpen met jullie bedrijfsdoelen op vele manieren. Een van mijn specialiteiten is Google Ads.

Mijn eerste campagne zette ik op in 2017 en ik heb mijn vaardigheden ontwikkeld zodat ik Google Ads van top tot teen ken.

Om mijn kennis te blijven ontwikkelen maak ik deel uit van het team Google Ads Specialisten van Echo Marketing, die zich al sinds 2008 bezig houdt met Google Ads expertise.

gratis Google Ads gesprek?

google Ads evolutie

Ben je klaar om de volgende stap te nemen? Laten we dan samen een Google Ads gesprek aan gaan.

Gratis en vrijblijvend houden wij een gesprek van 30 minuten om kritisch te kijken naar campagnes of houden we een brainstormsessie voor nieuwe ideeën.

Of je nu klein wil beginnen of al jarenlang bezig bent met Google Ads, als Senior Google Ads Specialist geef ik altijd een passend advies voor jouw bedrijf. Zo groeien we samen

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu