Echo Marketing Partner

Google Ads specialisten

Verhaal 

Echo Marketing is een professioneel Google Ads bureau van freelance specialisten. Het bedrijf bestaat al 12 jaar en heeft vele klanten mogen helpen. Toen ik begon als freelancer zocht ik naar andere freelancers om mee samen te werken. Toen ik eigenaar Patrick tegenkwam schoten we gelijk goed met elkaar op. Hij leert mij altijd nieuwe dingen om mijn kennis te ontwikkelen en zorg ik samen met het team van Echo Marketing voor onze klanten.

Google Ads

$

Echo Marketing, met hun jarenlange ervaring, heeft mij meer geleerd over Google Ads. De kwaliteit die ik hierdoor aan de klant kan leveren wordt iedere dag beter.

Wij werken op basis van ROAS: Return on Ad Spend. Wij houden de kosten van Google Ads en de exacte transactiewaarde van aankopen bij. Zo zien we altijd wat het bedrijf terugkrijgt voor iedere euro die ze in Google Ads steken.

Een ROAS van 4 is ons minimum ROAS. Dat betekent dat voor iedere €1 die we uitgeven aan Ads, het bedrijf €4 terugkrijgt. Zo zorgen wij voor een winstgevende en transparante formule.

Wij verzorgen Google Ads in meerdere talen: Nederlands, Engels, Spaans, Duits & Frans.

Echo Marketing Sophie van der Pluijm
Freelancer Sophie van der Pluijm

Sophie van der Pluijm

Hi! Wat vindt je van mijn werk? Ik hoor graag jouw ideeën en feedback.

Het is belangrijk dat we onszelf blijven ontwikkelen. Dit was een van de eerste websites die ik heb gemaakt. Ondertussen heb ik mijn werk en vaardigheden verder ontwikkeld.

Samen kunnen wij ook werken aan Online Marketing en meer leren van elkaar. Ik hoor graag van je!

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu