Conversie optimalisatie 

 

Voor websiteVoor advertenties

Freelance Conversie optimalisatie specialist

Als all-round marketeer heb ik veel te maken met bedrijven die niet genoeg rendement halen uit op hun marketing investeringen. Veel verkeer via Google Ads of op de website hoeft niet per sé te betekenen dat je er werkelijk veel aan verdient. Zorg daarom dat jouw marketing channels geoptimaliseerd zijn voor conversies (verkoop).

Website optimaliseren

$

De website is een belangrijk onderdeel van verkoop van jouw producten of diensten. Als de klant op jouw website niet genoeg informatie kan vinden of ergens gaat een aankoop fout? Dan heeft dat direct invloed op jouw bedrijf.

De Customer Journey is cruciaal. Werkt jouw website optimaal en efficiënt of zit er ergens een fout en duurt het te lang eer een bezoeker kan kopen?

Ik maak gebruik van verschillende inzichten en tools voor jouw website. Ik volg de bezoekers op de website en voer meerdere testen uit zodat jouw website optimaal werkt!

Advertenties optimaliseren

Draai jij advertenties op Google Ads, Social Media, of Bing? Wil je er meer rendement uit halen? Dan neem ik graag een kijkje! 

Bij het online verkoop traject hoort niet alleen de website. Alle andere kanalen hebben ook invloed. Een van de belangrijkste acquisitietools zijn betaalde advertenties. Aangezien hier door het bedrijf investeringen in worden gedaan, kan ik zorgen dat er altijd winst wordt gemaakt.

Ik doe graag een gratis advertentie check op jouw advertenties!

 

Advertenties optimaliseren

#

Customer journey onderzoek

$

Heeft jouw website een goede Customer Journey, of kan deze beter? Het is altijd goed om dit af en toe te laten testen. Zeker als er constante veranderingen plaatsvinden op marketing kanalen.

Een Customer Journey onderzoek helpt een bedijf om haar sterke punten en verbeterpunten te identificeren. Zijn de advertenties namelijk niet goed ingesteld? Dan krijg je stiekem misschien irrelevant verkeer op jouw site!

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de klantervaring tijdens een aankoop proces.  

 

“A different Approach to optimization”

Bedrijven waar ik conversies heb geoptimaliseerd:

Logo El Quinto Pino
Ecuatraveling
logo-champaign-marketing

Sophie van der Pluijm

Hi! Als Freelance Conversie Optimalisatie Specialist kan ik helpen om jouw website en advertenties te optimaliseren. Zo heb je de optimale kanalen voor jouw klanten.

Ik gebruik diverse tools om het gedrag en de Customer Journey te bekijken van websitebezoekers. Meten is weten!

Ongeacht de werkzaamheden, adviseer ik mijn klanten altijd om het net iets beter te kunnen doen. Wil je echter een volledige optimalisatie sessie? Dan duik ik er zo ver mogelijk in!

Optimalisatie opties bespreken?

Diepe optimalisatie

Wil je toch iets meer weten of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik leg het proces stap voor stap uit en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Door mijn ervaring met website, webshops en advertenties, kan ik ieder platform controleren. Ook als het probleem technisch is.

Contact

Telefoonnummer: +31 6 213 50 171

Email: [email protected]

Bel Nu